Blog

Jan Warringa gaat stug door want ‘DE HEMEL MOET NOG EVEN WACHTEN’

today9 maart 2024 5

Achtergrond
share close

De Drentse zanger/entertainer Jan Warringa die recent nog zijn 20-jarig artiesten jubileum vierde, is al jaren een grote bewonderaar van Vader Abraham. Daarom bedacht zijn producer Gerto Heupink een heerlijke, eigentijdse remake van de hit uit 1994 ‘DE HEMEL MOET NOG EVEN WACHTEN’.

‘Ik werk al jaren met veel plezier samen met Gerto en hij kwam op het idee om dit vrolijke liedje nieuw leven in te blazen. We leven momenteel in een lastige tijd met zoveel ellende en narigheid in het nieuws en ik vond dit liedje daarom wel toepasselijk. Ik hoop dan ook dat deze nieuwe single veel mensen zal inspireren om ondanks alles positief in het leven te staan en het maximale eruit te halen, aldus de altijd positieve Jan Warringa.

Jan Warringa draait al twee decennia succesvol mee in het muziekwereldje, met diverse single- en album-releases op zijn naam en een drukbezette agenda met optredens. Jan bracht in die periode maar liefst 43 singles uit, waaronder de recente succesjes ‘Kus me’, ‘De legende van Xanadu’, ‘Zo is het leven’ en ‘Rode Rozen’.

‘DE HEMEL MOET NOG EVEN WACHTEN’ wordt uiteraard vergezeld door een leuke videoclip en de RTV-promotie wordt wederom verzorgd door UltimateDisk.

Website: www.janwarringa.nl

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%