Blog

Rene Becker – Zolang niet gezien

today9 maart 2024 3

Achtergrond
share close

In aanloop naar de zomer van 2024 komt René Becker met een wederom eigen en vrolijke meezinger met de titel ‘Zolang niet gezien’. Zolang niet gezien? Hoe vaak zeggen we tegen elkaar dat we binnenkort eens afspreken? De tijd gaat vervolgens ‘Als een Komeet’ voorbij en het is nog steeds niet gelukt, maar nu gaan we het zeker doen. Proost op het leven en elkaar, maak de tijd
onvergetelijk! Dit lied, met de voor René herkenbare sound, gaat over een thema die velen van ons zullen herkennen in een uptempo en feestelijk jasje! De CD single ‘Zolang niet gezien’ is vanaf 6 maart 2024 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms, waaronder:
Link naar Spotify:
Link naar een downloadsite:
Link naar YouTube:

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%