Blog

Harjan verwelkomt de zonnigedagen van het voorjaar metnieuwe single ‘Viva la vie’

today15 maart 2024

Achtergrond
share close

De timing van de nieuwe single ‘Viva la vie’ komt voor Harjan op het juiste moment. Na een lange regenperiode zien we de zon steeds vaker terrein winnen en stijgen de temperaturen. Om de perfecte voorjaarsplaat te laten maken nam hij, zoals we tegenwoordig van Harjan gewend zijn, contact op met Pascal de Vormer. Deze muzikale duizendpoot stond ook aan de wieg van z’n vorige hitsingle ‘Raar…Maar waar’ die hij samen met Peer Pruysenaere had ontworpen. Dat nummer heeft er zeker aan bijgedragen dat de naamsbekendheid van Harjan als solozanger aan het groeien is.

Harjan: ‘Als je de betekenis van de woorden ‘Viva la vie’ opzoekt kom je er al snel achter dat om ‘lang leve het leven’ gaat. Omdat Pascal en Peer precies aanvoelen wat goed bij mij past zijn ze beiden verantwoordelijk voor de tekst en de muziek van ‘Viva la vie’. Ik had alleen aangegeven dat ik een vrolijk lied wilde hebben en voor de rest heb ik alles aan hen overgelaten. Met die demo ben ik naar producer Gerto Heupink gegaan. Hij maakt sinds 2023 deel uit van het team waarmee ik een nieuwe weg ben ingeslagen. Gerto gaat altijd heel serieus te werk en snapt precies wat ik bedoel. Daarnaast is hij heel accuraat en laat het werk niet maanden op de plank liggen. ‘Viva la vie’ was ook keurig, zoals afgesproken, binnen drie weken gereed. Gerto heeft mij uitgelegd dat hij op die manier het prettigste werkt vanwege het gevoel dat hij dan heeft met die productie. Ik denk dat juist dat één van z’n grootste krachten is.

Ook van Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw producties) kreeg ik lovende woorden over deze nieuwe single. Het grote voordeel van hem is dat hij altijd heel betrokken is bij alles wat ik doe. Je bent bij
hem geen nummer, maar een onderdeel van zijn artiestenstal. Ik denk dat ik met dit team de komende jaren wel vooruit kan. In principe probeer ik 2 singles per jaar uit te brengen, maar het kan ook maar spontaan gebeuren dat het een keer 3 worden.’ De CD-single ’Viva la vie’ is vanaf 13 maart 2024 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.
Harjan ‘Viva la vie’….Een Rood-Hit-Blauw productie!
Link naar muziekportals: https://lnk.fuga.com/harjan_vivalavie

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%