Blog

Nick Koot lanceert krachtige nieuwe single ‘Jongen Van DeStraat’

today15 maart 2024 3

Achtergrond
share close

Voor zijn nieuwe single ‘Jongen Van De Straat’ is de Rotterdamse zanger Nick Koot de studio ingedoken met tekstschrijver Carlo Rijsdijk en producer Manfred Jongenelis. Met als resultaat een krachtige meezinger waarvan de zanger verwacht dat deze luidkeels zal worden meegezongen op menig feestje! Het nummer belicht het doorzettingsvermogen in het leven en de vastberadenheid om te blijven vechten.
Met zijn aanstekelijke energie en authentieke sound weet Nick Koot keer op keer zijn publiek te verrassen en te raken, en ‘Jongen Van De Straat’ is daarop zeker geen uitzondering. Verwacht een aanstekelijk nummer dat recht uit het hart komt en dat de luisteraars ongetwijfeld zal raken. ‘Jongen Van De Straat’ komt 22 maart uit bij Smaragd Music en is vanaf dan te beluisteren op alle bekende kanalen!

Videoclip is nog niet uit.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%