Blog

Alex Fanjul & Ty Juan – Whatever You Want

today22 maart 2024 2

Achtergrond
share close

Welnu, vandaag is de dag aangebroken om een klein stukje van mijn volgende release te laten zien. Het nummer zal aanstaande maandag 26 februari beschikbaar zijn om te downloaden op mijn website als PRE-RELEASE en de volgende dag zal het op alle grote platforms worden uitgebracht.
Als je als eerste van het nummer wilt genieten, aarzel dan niet om mijn website te bezoeken en het volgende MAANDAG 26 FEBRUARI te downloaden.
Exclusief op mijn website: www.alexfanjul.com
Het is een nummer waarin Mr. Ty Juan de tekst heeft geschreven en tevens zijn stem levert om dit prachtige PURE R&B nummer te zingen.
Ty is een songwriter en zanger van extreem hoge kwaliteit. Hij heeft liedjes geschreven voor Michelle Brooks Thompson, haar nummer stond op nummer 1 op BILLBOARD en Ty schreef het.
“Ty Juan is ook een Grammy-genomineerde songwriter die heeft geschreven voor Christopher Williams, Michelle Brooks-Thompson en vele anderen. Hij heeft opmerkelijke projecten en singles die nummer 1 hebben bereikt in meerdere muziekgenres.”
Ik moet de baslijn die bassbarcelona heeft gecreëerd als uitmuntend noemen, het heeft het nummer veranderd van een prachtig nummer in een overtreffend nummer. Heel erg bedankt, lieve vriend Baltasar. En ik kan Dj Ale Rossi, engineer van de eindmix, niet vergeten. Enorm.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%