Blog

HANS VAN DER VELDE – ‘De Weg Naar Geluk’

today22 maart 2024 6 1

Achtergrond
share close

De zingende Slager Hans van der Velde (59) uit Gramsbergen
Na het succes met “Good Old Country Songs”, het Duet “Storm” (met zangeres Lonneke) en “Dat komt door jou 2.0” komt Hans nu weer met een Nederlandstalig nummer uit! Dit nieuwe nummer is een Nederlandstalige

RELEASEDATUM: 22 MAART 2024

BIOGRAF IE
‘Schlager.’
De titel “De Weg Naar Geluk” is geschreven door Angela Radtke en gecomponeerd door Tim Hemme. De opname vond plaats in Het Atelier. Het is een nummer waar iedereen zich wel in kan herkennen want wie wil nu niet dat stukje geluk in zijn leven. Hier toont Hans zijn veelzijdigheid van zanger zijn weer een uitstapje naar een ander genre. U gaat dit jaar nog veel van Hans horen!

Hans begon zijn zangcarrière 39 jaar geleden op een personeelsfeest. Voor de lol deed hij mee om op te treden als Neil Diamond. Dit ging hem zó goed af dat hij door is gegaan. Daarna ging het snel, jaren 70/80 muziek waren hem op het lijf geschreven. Neil Diamond, Elvis Presley, Bruce Springsteen, noem maar op. En natuurlijk allemaal covers Nederlandstalig, Engelstalig, Duitstalig: niets is te gek.
Ook de apparatuur voor de optredens werd gemoderniseerd. Zelfs een heuse autocue behoort tot de standaarduitrusting, omdat je geen 600 liedjes uit je hoofd kunt leren. Kortom: een veelzijdige artiest. Het motto ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ is hem op het lijf geschreven. Geen poespas en met beide benen op de grond blijven staan.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (1)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%