Blog

Mike Noye – Spaanse B&B

today22 maart 2024 10

Achtergrond
share close

Na het succes van de single ‘Gypsy Girl’ en het album ‘Bijna Alles – 10 Jaar Mike Noye’ meldt de sympathieke Tilburgse zanger Mike Noye zich terug met het hitgevoelige ‘Spaanse B&B’. Het betreft een vrolijke single die perfect past bij het voorjaar en de komende zomer.

Mike Noye debuteerde ruim 10 jaar geleden en heeft inmiddels diverse populaire singles op zijn naam staan, waaronder ‘Als Ik Jou Beloof’, ‘Altijd Maar Zomer’, ‘Wok Met M’n Wijf’ en het eerrder genoemde ‘Gypsy Girl’. Met ‘Spaanse B&B’ zal Mike naar verwachting nieuwe stappen maken in zijn carriere.

‘Spaanse B&B’ kwam wederom tot stand in nauwe samenwerking met producer Mario Veltman. De eerste reacties zijn veelbelovend, en naar verwachting zal deze single in de komende tijd veelvuldig te horen zijn.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%