Blog

Q10 (Siebrand en Ina) – Liebesengel von Himmel

today22 maart 2024 10

Achtergrond
share close

Zowel Ina ( Walda) als Siebrand (Pagters) hebben een jarenlange ervaring in de showbizz. Ina als zangeres van streektaal en Siebrand heeft menig succesvolle single uitgebracht. Ze hebben de muzikale krachten gebundeld en hebben samen “Liebesengel von Himmel” geschreven en gecomponeerd. Natuurlijk ook te downloaden en te streamen. Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Ina Walda – www.facebook.com/ina.walda.7 Siebrand Pagters – www.facebook.com/siebrand.pagters

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%