Blog

Robin Topper lanceert zijn 6de single “Een bossie tulpen”

today22 maart 2024 3

Achtergrond
share close

Robin Topper, beroepsbrandweerman in Haarlem en zanger uit de bollenstreek, is verheugd om zijn nieuwste single “Een bossie tulpen” aan te kondigen. Dit nummer markeert zijn 6de  release en is een meeslepende en feestelijke toevoeging aan zijn groeiende muzikale repertoire.

Met een unieke combinatie van zijn passie voor zingen en zijn toewijding als brandweerman, brengt Robin Topper een opwindend en verfrissend geluid naar de Nederlandse muziekscene. Met “Een bossie tulpen” laat hij zijn veelzijdigheid en creativiteit zien, terwijl hij zijn eigen weg bewandelt als artiest.

“Een bossie” is het vervolg op Robin Toppers vorige single, “Als de brandweer naar de kroeg”, die goed werd ontvangen door het publiek en radiostations in het hele land. Dit nieuwe nummer is geproduceerd door Hans van Vondelen, terwijl de teksten zijn geschreven door niemand minder dan Hans Louwens. Samen hebben ze een aanstekelijk nummer gecreĆ«erd dat gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de luisteraars zal toveren. Het nodigt luisteraars uit om even hun dagelijkse zorgen achter zich te laten en volledig op te gaan in de energieke melodieĆ«n en opzwepende teksten.

Robin Topper is zeer dankbaar voor de steun die hij tot nu toe heeft ontvangen van zijn fans en radiozenders. Met zijn eigen label, Topper Music, heeft hij de mogelijkheid om zijn muzikale visie volledig tot uiting te brengen en zijn creatieve reis voort te zetten.

“Een bossie tulpen” is vanaf nu beschikbaar op alle grote muziekplatforms en zal ook regelmatig te horen zijn op verschillende radiostations. We nodigen iedereen uit om het nummer te beluisteren en mee te zingen met de aanstekelijke deuntjes van Robin Topper.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%