Blog

Braidwood – What It Is

today29 maart 2024 1

Achtergrond
share close

Braidwood, gevestigd in de regio Greater Vancouver in het prachtige British Columbia, maakt liedjes in het klassieke poprockgenre. Met deze nieuwe single is er meer sprake van een wending naar een lichter, meer akoestisch geluid vergeleken met de grote akkoordenpowerpop van de laatste release.

“De nieuwe mixen zijn pure Londense powerpop … naar mensen als The Faces .. Badfinger ….Graham Parker ….. Het vocale talent van Braidwood bg is dat van legendes met echte vocale capaciteiten, toen producers hard werkten aan de verfraaiing van echte powerpop vocale arrangementen. Luid en trots gebracht!!! Als je van Power Pop houdt, is de Braidwood-rit de reis voor jou.

— Rob Begg, mengingenieur, Vancouver, BC
“In het jaar van de 50e verjaardag van de release van het ‘White Album’ van The Beatles komt Braidwood’s Second Cacophony. Het is duidelijk dat Braidwood niet The Beatles is, maar de diversiteit van Braidwood’s tweede
album heeft een soortgelijk effect, en de invloed van de Beatles is overal aanwezig.” —Tom Harrison | The Province, Vancouver, BC, 23 november 2018 Alle nummers geschreven, opgenomen en geproduceerd door Brent Braidwood Alle nummers SOCAN
Contact: www.braidwoodsongs.com

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%