Blog

Europa wees voorbereid want ‘JETZT KOMMEN DIE HOLLÄNDER’

today29 maart 2024

Achtergrond
share close

Feestartiest, zanger en producer Peter Plotseling lanceert met ‘JETZT KOMMEN DIE HOLLÄNDER’ weer een aanstekelijke feestplaat. Hij waarschuwt hiermee alvast voor de grote toestroom van vele enthousiaste Hollandse voetbalfans die vanaf 14 juni a.s. de Europese stadions tijdens het EK voetbal zullen bevolken. Daarnaast zal Nederland er uiteraard deze zomer weer massaal op uit trekken om op vakantie te gaan.

Na de hitjes ‘Ik heb zo zin’, ‘De Lederhose Polka’, ‘Verstappen en de Vries’, ‘Wij zijn de Kampioen’, ‘Verstappen Kampioen’ ‘He Baba Riba’ en ‘Stekkie van de Hennepplant’, neemt Peter je opnieuw mee op een muzikale reis.

‘JETZT KOMMEN DIE HOLLÄNDER’ zal in ieder geval deze zomer vele (Après-ski) bars, kroegen en clubs op hun grondvesten doen trillen. De release en RTV-promotie worden weer verzorgd door het label UltimateDisk in samenwerking met Music Group.

Websites:              www.musicgroup.nl / www.peterplotseling.nl   

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%