Blog

Fabienne ft. Roger Ambroos – Altijd

today29 maart 2024

Achtergrond
share close

Roger Ambroos is een singer-songwriter met een passie voor live muziek. Hij heeft zijn vak door de jaren heen aangescherpt, optredend voor een groot en klein publiek, en heeft zijn kenmerkende stijl van rauwe en emotionele akoestische optredens ontwikkeld. Of hij nu optreedt in een gezellig hoekje van een plaatselijke bar of op een festival, Roger’s optredens zijn altijd authentiek en vol emotie. Zijn shows zijn een bewijs van de kracht van muziek om mensen te verbinden.

De tekst van het nummer ALTIJD is voor interpretatie vatbaar…

Het meest voor de hand liggend en waarvan werd vertrokken, is uiteraard het gegeven vriendschap… Daar waar deze snelle maatschappij al te vaak zijn tol eist op het gemoed van mensen, is het goed om weten dat er toch altijd mensen voor je klaar staan als het je allemaal teveel wordt… 

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%