Blog

JAN BOOI – DE HELE WERELD MAG HET WETEN

today29 maart 2024 11

Achtergrond
share close

Na de duetsingle ‘In ieder stadje’ die Jan Booi halverwege 2013 samen met Sidney JR. uitbracht vond hij het weer de hoogste tijd worden om zelf de studio in te duiken om zijn eigen repertoire uit te breiden. Daarnaast had Jan nog een reden om wederom contact op te nemen met zijn vaste producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio.

Jan is namelijk druk bezig met de voorbereidingen van zijn allereerste album die waarschijnlijk dit jaar wordt gelanceerd. Zijn nieuwe single ‘De hele wereld mag het weten’ is een uptempo versie van deze inmiddels 10 jaar oude hit van Jannes. Jan: ‘Ik ben een grote fan van Jannes en vond zijn rustige plaat van ‘De hele wereld mag het weten’ altijd al een heel mooi nummer. Aan de andere kant kreeg ik een ingeving dat een uptempo versie ook niet zou misstaan. Dat idee heb ik vervolgens met Frank gedeeld en hij heeft. zoals ik van hem gewend ben, het arrangement aangepast naar mijn wensen.

Het begint lekker rustig en even later gaat het dak er af. Het is natuurlijk wel een risico om van zo’n held een lied te coveren, maar wie niet waagt, wie niet wint. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en hoop dat het mij weer een stukje hoger op de ladder brengt. Alle info over mij, inclusief de boekingsmogelijkheden staat te lezen op: www.janbooi.nl .’ De single ‘De hele wereld mag het weten’ is vanaf 27 maart 2024 te streamen bij de bekende portals. De clip is te bewonderen op het YouTubekanaal van Team Holland Music en de socials van Jan Booi.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%