Blog

Kameron Mantell – Fly Me to the Moon

today29 maart 2024 1

Achtergrond
share close

World Class Beauty Queens Magazine verwelkomt graag de geweldige koningin Kameron Mantell, mevrouw Central States W.O.A. 2021.

Volledige naam: Kameron Elizabeth Mantell

Titel/jaar: Mevrouw Central States W.O.A. 2021

Pageant-systeem: Vrouw van prestatie

Leeftijd: 35

Opleidingsniveau: Middelbaar schooldiploma, Texas Cosmetology License, Texas Real Estate License

Sterrenbeeld: Kreeft

Hobby’s: Zingen, Naaien, D.I.Y. Thuisondernemingen, fotografie

Platform: Van vet naar PHAT (positief, gezond, actief, bloeiend) zomaar!

Aantal jaren deelgenomen: 3

Bezochte landen: Mexico

Houdt van: Warme dagen op het water, TV en Avocado’s

Houdt niet van: slechte manieren, uien en koud weer

Status: getrouwd

Schoonheidskoninginnen van wereldklasse: vertel ons alstublieft iets over uzelf.

Ik woon in Houston, Texas met mijn man Travis en onze drie kinderen; Tatum (14), Susie (10) en Ben (6). Ik word vaak een ‘manusje-van-alles’ genoemd, aangezien ik een haarstylist, makelaar, naaister, amateurfotograaf, doe-het-zelver en liefhebber van interieurdecoratie ben. Ik hou van schrijven, modellenwerk en karaoke is mijn ding! Het allerbelangrijkste is echter dat ik de vrouw en moeder ben van mijn favoriete mensen en ik ben zo gezegend dat ik het voorrecht heb om bij hen thuis te blijven terwijl ik vanuit mijn thuiskantoor in de vastgoedsector werk. Als gezin genieten we erg van de levensstijl aan de kust en je zult ons waarschijnlijk tegenkomen als we aan het vissen zijn in de baai of aan het strand spelen als we vrije tijd hebben. Ik ben erg doelgericht en ik hou van een goede uitdaging, wat mij ertoe aanzet om door te gaan na het volgende grote avontuur, in plaats van praal, muziek opnemen, woningrenovatieprojecten of iets anders nieuws en spannends dat op mijn pad komt.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%