Blog

Marlous oosting – Ik wil het voor je zingen

today29 maart 2024 1

Achtergrond
share close

“Genieten van het leven”, iets wat we allemaal proberen, maar in de dagelijkse sleur niet altijd toepassen om wat voor redenen dan ook. Marlous wil haar fans er aan herinneren dit toch te doen, want het leven duurt maar even! Dus “dans spring feest geniet,” zijn woorden die in haar nieuwe single regelmatig herhaald worden. Marlous wil deze boodschap meegeven, en wil dit letterlijk voor jullie zingen, de titel luid dan ook “Ik Wil Het Voor Je Zingen”. Met de zomerse klanken van de accordeon en de vrolijke beelden uit de bijbehorende videoclip kan je dit advies bijna niet negeren. De gasten van Pizzeria Amigo te Muntendam waar de videoclip is opgenomen volgde dit advies in ieder geval al ter harten op! (Bekijk de beelden op YouTube!) Nu jullie nog! “aldus Marlous”.

Productie: Manfred Jongenelis

Tekst: Marlous Oosting

Video: Crossedcoloursmedia

De single “Ik wil het voor je zingen” is verkrijgbaar vanaf nu verkrijgbaar en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%