Blog

Meli Stein – Du und i C_est La Vie

today29 maart 2024

Achtergrond
share close

Sinds 2021 verovert Meli Stein de muziekwereld met haar onmiskenbare Karinthische dialect en haar opzwepende energie. Met haar eerste zelfgeschreven nummer katapulteerde ze zichzelf naar nummer 1 in de iTunes-hitlijsten. Vanaf daar was het een steile klim voor de inwoner van Klagenfurt.

Samen met haar dirndl zijn haar positieve charisma en goed humeur de handelsmerken van de charmante zangeres Meli Stein. Sinds ze zelf in een taverne is opgegroeid, weet ze mensen te vermaken en entertainen. Meli heeft inmiddels haar zesde single uitgebracht. Elke single tot nu toe is op nummer 1 beland in de hitlijsten van iTunes.

Meli Stein mag op geen enkel kerkelijk evenement/folkfestival meer ontbreken. Haar motto is: Meli Stein maakt je warm!  

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%