Blog

Patty Brard viert haar 70e verjaardag met een uitzinnig feest op 14 maart in de Ziggo Dome Amsterdam

today29 maart 2024 5

Achtergrond
share close

Patty’s Panter Party

Met Roxeanne Hazes, Anita Meyer, Robin S. en vele anderen

Entertainmentlegende Patty Brard nodigt heel Nederland uit om met haar het leven te vieren naar aanleiding van haar 70e verjaardag. Op vrijdag 14 maart 2025 vindt Patty’s Panter Party plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het belooft het meest epische verjaardagsfeest van het jaar te worden, met als rode draad de muzikale soundtrack van haar leven. Roxeanne Hazes, Anita Meyer en Robin S. zijn de eerste artiesten die bekendgemaakt zijn, en dat is nog maar het begin van de stortvloed aan verrassende artiesten en onvergetelijke optredens. Dus trek je beste panterpak en je glitterlaarzen aan. kaarten zijn vanaf nu te koop via pattybrard.nl.

Patty: “Heel veel mensen vragen al aan mij wat mijn plannen zijn voor mijn 70e verjaardag op 25 maart 2025, terwijl ik nu nog 69 moet worden. Nu is 70 natuurlijk wel een mijlpaal en iedereen weet ook dat ik vind dat het leven elke dag gevierd moet worden! Vorige maand had iedereen zich op de Videoland première van de serie ‘PATTY’ gekleed met een “touch of panter” en tijdens de afterparty ging het dak eraf. En toen wist ik het zeker: ik geef volgend jaar mijn eigen Panterfeest waar iedereen bij kan zijn. 

Omdat ik nou eenmaal van groots en meeslepend houd, heb ik de coolste venue van Nederland uitgekozen om mijn verjaardagsfeest met al mijn pantervrienden en -vriendinnen te kunnen vieren. Ik heb de soundtrack van mijn leven samengesteld en ik weet zeker dat zowel oudere als jonge panters daarop uit hun dak gaan. Verschillende artiesten die de afgelopen 50 jaar mijn leven hebben gepasseerd, komen voorbij. 

Ik ben heel blij dat mijn vriendinnen Roxeanne Hazes en Anita Meyer erbij zijn, evenals dé zangeres van mijn favoriete jaren 90-megahit ‘Show Me Love‘, niemand minder dan Robin S. De overige namen gaan we de komende maanden bekend maken en geloof me, daar zitten grote verrassingen bij. Patty’s Panter Feest op 14 maart willen jullie echt niet missen!

Speciaal voor Patty’s Panter Party heb ik samen met hitproducer Emile Hartkamp het nieuwe themanummer ‘Panter Feest’ gemaakt om alvast helemaal in de sfeer van het grootste panter feest van Nederland te komen.” 

Dit speciale nummer is vanaf nu te downloaden via alle officiële streamingplatforms.

Beluister het nieuwe nummer van Patty Brard hier

Patty Brard is Nederlands enige echte showbizz-diva, en een bron van inspiratie voor velen. De Ziggo Dome transformeert op 14 maart 2025 in een wereld vol panter, glitter & glamour! De kaartverkoop voor Patty’s Panter Party is al begonnen, dus zorg dat je er snel bij bent en maak deel uit van de onvergetelijke verjaardagsviering van een Nederlands icoon.

Kijk op www.pattybrard.nl voor meer informatie en kaartverkoop

Beeldmateriaal van Patty’s Panter Party is hier te downloaden.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%