Blog

ANDRÉ KOOISTRA – ‘Mag Ik een Kusvan je Lenen’

today5 april 2024

Achtergrond
share close

Nieuw Nederlandstalig Feestnummer door De Zingende Brandweerman André Kooistra: “Mag Ik een Kus van je Lenen”. De Nederlandse muziekscene staat op het punt om op zijn grondvesten te schudden met de gloednieuwe hit van De Zingende Brandweerman, André Kooistra. Met zijn aanstekelijke nieuwe nummer, getiteld “Mag Ik een Kus van je Lenen”, belooft André Kooistra een niet te missen feestervaring voor muziekliefhebbers overal. Het nummer “Mag Ik een Kus van je Lenen” is een bruisende toevoeging aan het Nederlandstalige muzieklandschap, doordrenkt met de kenmerkende energie en charme van André Kooistra. Het nummer is een viering van liefde, vreugde en spontaniteit, gegoten in een onweerstaanbaar ritme dat de luisteraar meteen aan het dansen zal krijgen.

Wat dit nummer nog specialer maakt, is dat de bijbehorende videoclip in het prachtige Spanje is
opgenomen. Met adembenemende landschappen en levendige straatbeelden vormt de clip de perfecte visuele aanvulling op de muzikale opwinding van “Mag Ik een Kus van je Lenen”. André Kooistra, bekend als De Zingende Brandweerman, staat al lang bekend om zijn unieke mix van passie, talent en charisma. Met zijn nieuwste release bewijst hij opnieuw dat hij een meester is in het creëren van muziek die mensen samenbrengt en een glimlach op hun gezichten tovert.

“Mag Ik een Kus van je Lenen” is vanaf 5 April 2024 beschikbaar op alle digitale streamingplatforms. Mis
deze kans niet om de dansvloer te veroveren met de aanstekelijke beats van De Zingende Brandweerman André.

André Kooistra, is een groots liefhebber van muziek. Vooral het Nederlandstalig genre behoort tot zijn favoriet. Als 16 jarig kind ging André regelmatig mee met buren die als duo optredens verzorgden op bruiloften en partijen. Hij mocht helpen met de opbouw van de zanginstallatie. Later speelde hij orgel en zong een deuntje mee voordat de gasten arriveerden. André heeft daarna van zijn eerste spaargeld een keyboard gekocht. Op zolder van zijn ouders speelde hij bekende Nederlandse nummers. In de loop der jaren heefthij zijn instrumenten uitgebreid en weerklinkt de muziek uit professionele grote boxen.

Hij wordt gevraagd om als DJ (Drive-In show) de avond in te vullen bij verschillende bruiloften, buurtfeesten en partijen. Inmiddels oefent hij deze passionele hobby ruim 15 jaar uit. André noemt dat hij op den duur verslaafd raakt aan de microfoon en begint tijdens het muziek draaien wat mee te zingen. Hij krijgt hier lovende reacties op. Zijn eerste optreden als zanger komt onverwacht. Tijdens een avond uit naar een café waar live een zanger optreedt en plotseling ziek is geworden, wordt André door de eigenaar gevraagd of hij de avond verder muzikaal in wil vullen.

Vanaf dat moment wordt André steeds meer als zanger uitgenodigd waaronder in horecagelegenheden Het laatste uitgenodigd in horecagelegenheden. Zalen en pleinfeesten André is bekend van de gezellige meezingers:
Werelddag, Want als je me nou zou zien, Ursula ik mis je en Ik kan niet wachten tot het weekend is. André maakt uw feest compleet!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%