Blog

Bryan Stricker deelt zijn meest persoonlijke liedje tot nu toe: “VERGEET NOOIT”

today5 april 2024 3

Achtergrond
share close

Met zijn eerdere hits zoals “LAAT MIJ MAAR LEKKER LEVEN” en “HOU VAN MIJ!” heeft de Nederlandse zanger Bryan Stricker zich al stevig genesteld in de harten van zijn fans. Met zijn unieke stemgeluid en onbetwistbare talent heeft Bryan nu het meest persoonlijke liedje uit zijn carrière geschreven. “VERGEET NOOIT” verschijnt op vrijdag 5 april op alle grote streamingplatformen via PVT Records.

Bryan Stricker heeft het liedje zelf geschreven, samen met Sander de Groot. De boodschap van het nummer is: “Vergeet nooit dat ik er voor jou zal zijn, of ik er nu nog ben of niet. Dit liedje is tot stand gekomen in gesprek met mijn dochter. Zij stelde mij de vraag: ‘Papa, ga jij ooit een keertje dood?’. Dat is uiteraard een heel zwaar onderwerp, waar ik op een luchtige manier op wilde antwoorden. Het was de dag voordat ik naar de studio ging en toen realiseerde ik me eigenlijk dat ik aan mijn dochter wil meegeven dat ik de rest van haar leven een onderdeel van haar wil zijn. En dat ze nooit moet vergeten dat ik trots op haar ben en dat ze altijd mijn kleine meisje blijft.”

“Voor veel vaders is een dochter heel speciaal. Voor mijn zoon geldt dat natuurlijk ook, maar in dit geval was het mijn dochter. In dit liedje wilde ik heel graag vertellen hoe bijzonder het is om een papa te zijn en hoe bijzonder het is om een dochter te hebben. Voor mij heeft dit liedje een ontzettend grote betekenis, omdat dit eigenlijk een stukje erfenis is van mij naar haar. Als er ooit een dag komt dat ik er niet meer ben, dan kan ze dit liedje luisteren en dan weet ze dat ik dit liedje speciaal voor haar heb geschreven. Het is een boodschap die alle papa’s van Nederland en ver daarbuiten zullen delen: vergeet nooit dat ik er altijd voor je zal zijn.”

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%