Blog

Inge Augustina – Dream a little dream of me

today5 april 2024 1

Achtergrond
share close

Inge Augustina heeft als nieuwe single gekozen voor een evergreen; ‘Dream a Little Dream of Me’. Eerder namen onder andere Doris Day, Ella Fitzgerald, Dean Martin, en Bing Crosby een cover van deze ‘American Standard’ op. “Ik heb absoluut niet de pretentie om me te laten meten met deze grootheden” aldus Inge. “Het is gewoon een heerlijk liedje om te zingen en om je gevoelens een plek te geven”. Inge Augustina heeft momenteel veel succes in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied met haar uitvoering van ‘Samba do Brasil’. Deze versie is inmiddels op TikTok miljoenen keren beluisterd. Er zijn over de hele wereld honderden filmpjes gemaakt met Inge Augustina’s versie als inspiratie. “Dit is natuurlijk fantastisch” aldus Inge. “Maar ik zing ook graag een heerlijk ingetogen lied zoals nu op mijn nieuwe single te horen is en als je naar de tekst luistert is het eigenlijk een beschrijving van het begrip geluk”

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%