Blog

Robert Pouwels – We gaan niet naar huis

today5 april 2024 2

Achtergrond
share close

Jarenlang draai je op de meest uiteenlopende feesten, door het hele land, de muziek die elke tent op zijn kop zet. Een neusje voor gezelligheid, ’n lach en ’n traan en alles wat nodig is om de mensen met het meest blije gevoel naar huis te laten gaan.

Er komt ’n moment dat je de microfoon zelf ook pakt, en het blijkt dat er ook nog ’n verborgen talent in je zit…DJ en Zanger/Artiest in een.

Na diverse singles te hebben uitgebracht zocht Robert Pouwels, naar de volgende stap in zijn carriere en reed naar Arnhem team Emile Hartkamp & Norus Padidar, die hij persoonlijk ook al jaren kende en stelde de vraag……mannen, ik wil knalluh en samen iets moois en feestelijks op de markt zetten wat helemaal bij mij past.

Dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Ze gingen aan de gang en kwamen op het idee om een Wereldhit van The Beach Boys ‘Sloop John B’ in het Nederlands te gaan doen en er een Mega Feestknaller van te maken.

Nou dat is gelukt. Dit lied is van begin tot het eind een en al feest
en het zal ons zeker niet verbazen als we straks overal horen ‘WE GAAN NIET NAAR HUIS’….want laten we eerlijk zijn als het echt gezellig is dan willen we allemaal nog lange niet naar huis.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%