Blog

Scott Watson – In Custody

today5 april 2024

Achtergrond
share close

Ik ben een gitarist en Singer/Songwriter en speel al sinds mijn 18e. Mijn muzieksmaak is zeer gevarieerd met een goede liefde voor alle genres. Ik schrijf nu zo’n tien jaar, maar tot een paar jaar geleden heb ik nooit echt iets met mijn liedjes gedaan.

Schrijven is iets waar ik af en toe mee bezig ben geweest, maar toen de lockdown kwam was er geen excuus om er niet mee verder te gaan.

Het grootste deel van mijn leven draait om muziek en ik werk voor een productiebedrijf dat bruiloften, grote prijsuitreikingen, kleine festivals verzorgt – dat soort dingen. Ik speel ook gitaar voor een blues/rock coversband en we spelen graag in alles, van pubs tot autorally’s.
Up & Down from A to B is mijn eerste EP met 6 nummers, allemaal originele muziek en ik heb onlangs een nieuwe single opgenomen genaamd “In Custody”, die op 22 maart 2024 werd uitgebracht.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%