Blog

Steernvanger – Vrij

today12 april 2024

Achtergrond
share close

Petry Martens alleen met jou de nieuwe single ga je ook bij ons horen de plugger is Showbizzinfo muziek- & artiestenpromotieGeert Hakze

Petry een zangeres uit Brabant staat al vele jaren hoog op de showbizz ladder. Jaren geleden scoorde ze met het duo Sjonnie en Anita vele Top 100 hits en nu solo weet ze met haar singles ook de weg te vinden naar de diverse playlijsten. Een artiest die een agenda heeft waar velen jaloers op zijn want wekelijks staat ze wel ergens haar zangkunsten te vertonen en met succes. Naast de gave van succesvol zangeres heeft ze ook de gave om het publiek te entertainen. Tijdens de corona stond ze met haar single “Mijn weg ben jij” in diverse play- en hitlijsten in zowel Nederland als Vlaanderen. En ook haar kerstsingle “Kerstfeest” heeft in vele playlijsten mogen staan. Nu komt ze met het nummer “Alleen met jou”. Een single met een melodie die velen bekend in de oren maar Petry heeft haar eigen muzikale draai eraan gegeven. Vanaf vandaag is deze single, uitgebracht op het Stars Up label, te streamen en downloaden en natuurlijk te beluisteren via de diverse radiostations.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%