Blog

Hermien blaast haar oude hit nieuw leven in met feestversie!

today14 april 2024 4

Achtergrond
share close

Heerlijke accordeon solo’s en een lekkere feestbeat zijn de basis voor het ludieke nummer “Wie komt er in mijn hokkie” wat oorspronkelijk een B kantje was van Willeke Alberti !

Zangeres Hermien (Timmermans) uit Waalwijk scoorde halverwege vorig jaar een behoorlijke regionale radio hit met haar versie van “Ik heb alleen nog maar die foto”. Ondertussen hee de sympathieke zangeres tussen haar werk en optredens weer een lekkere produc e gemaakt met producer André Kooiman uit Raamsdonksveer, die ook verantwoordelijk was voor haar vorige succes.

Vroeg in haar zang carrière hee Hermien het nummer “Wie komt er in mijn hokje” opgenomen, en op aandringen van haar vaste schare fans hee ze hier nu een heerlijke feest versie van opgenomen. Heerlijke accordeon solo’s en een lekkere feestbeat zijn de basis voor het ludieke nummer wat oorspronkelijk een B
kantje was van Willeke Alber ! Met de bewerking van het arrangement door André Kooiman is het nummer een geweldige feestplaat geworden die zomaar eens een hitje kan gaan worden!

Het nummer is vanaf Maart 2024 verkrijgbaar in alle download- en streaming portals via het label van AKMP en wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze nieuwe versie van deze oude hit gaat Hermien zeker vaak te horen zijn bij de liefhebbers van de betere feestmuziek!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%