Blog

Michael Hooijmans – ft Yolanda Bertez – Fly

today14 april 2024 2

Achtergrond
share close

Bekend om zijn energieke en unieke optredens van skihut tot Festival met muziek van toen en nu, House en Strauss en R&B en Apreski.

Op jonge leeftijd begon DjmikeyH met draaien op schoolfeesten en draaide mee in een locale discotheek in Leidschendam. Daarna besloot ik na 1 jaar en 1.5 jaar als resident draaien in 2 tenten in Leidschendam en een 4e plek tijdens de Dj contest van de Skihut in Rotterdam in 2010 een tijdje te gaan draaien in Val Thorens in Frankrijk. Een zomers avontuurtje in de Voom Voom,Torremolinos, een vaste vrijdag avond in de Balluhtent in Den Haag en een jaar lang draaien door heel Nederland later, werd ik in 2011 resident dj van het Feest van Sinterklaas in Den Haag. Hier heb ik 1.5 jaar als resident dj gedraaid en een hoop succesvolle avonden beleefd.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%