Blog

Sani van Mullem slaat met ‘Dit Is Wat Het Is’ compleet andere weg in

today14 april 2024 1

Achtergrond
share close

De naam Sani van Mullem zal bij de kijkers van het tv-programma ‘De Hollandse Nieuwe: wie wordt dé volkszanger van Nederland?’ enigszins bekend voorkomen Vooral om samen met zijn grote voorbeeld René Froger voor het grote publiek een lied te zingen, ziet hij als één van de hoogtepunten die hij tot nu toe heeft mee mogen maken. De deelname aan deze muziekshow heeft hem qua aandacht en boekingen absoluut geen windeieren gelegd. Robby Langendorff (Smaragd Music) nam vervolgens ook nog contact op met hem om te praten over een eventuele samenwerking. Na een goed gesprek en wederzijds vertrouwen is er een overeenkomst van 1 jaar getekend.

Sani: ’Ik heb Robby leren kennen als een man die weet waar hij over praat. Hij bracht me in contact met producer Manfred Jongenelis. Ik wilde in eerste instantie vanwege m’n achtergrond me gaan richten op de Gypsy sound. Samen met Johnny Rosenberg, Mozes Rosenberg vorm ik ook nog The Rosenbergs. Het team van Smaragd Music waar Manfred Jongenelis en Carlo Rijsdijk ook deel van uitmaken hadden daar toch een ander idee over. Ze wisten me te overtuigen om voor een andere sound te kiezen. Met trots presenteer ik dan ook ‘Dit Is Wat Het Is’. Ik moet er nog wel even aan wennen omdat het compleet anders is dan wat ik tot nu toe heb gedaan, maar ik sta er volledig achter. Mijn vrouw en andere familieleden die de track al beluisterd hebben vinden het helemaal geweldig. De eerste stap om een eigen repertoire te zetten is gezet. We hebben afgesproken om binnen een jaar drie singles uit te brengen met als doel mijn naamsbekendheid nog meer te laten groeien. Ook Danny Vera heeft aangegeven om mij te willen helpen om een theatertour neer te zetten. Het staat allemaal nog in de stijgers, maar het begin is er…..’

Gelukkig heeft Sani al behoorlijk veel podiumervaring opgedaan. Dat zal hem de komende tijd goed van pas komen. De verwachtingen zijn namelijk hoog gespannen. Smaragd Music staat er namelijk om bekend dat er deuren geopend worden die voor veel anderen gesloten blijven.

De single ‘Dit Is Wat Het Is’ vanaf 29 maart 2024 te streamen via de bekende portals. De clip is te bewonderen op YouTube én de socials van Sani van Mullem.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%