Blog

DANNY POPPINGHAUS – LEVENSLANG

today19 april 2024 9

Achtergrond
share close

Terwijl Danny Poppinghaus tijdens de lancering van z’n nieuwe single ‘Levenslang’ geniet van z’n welverdiende vakantie in Turkije zorgt zijn nieuwe platenlabel Nationale Artiesten Parade samen met artiestenpromotor Dennis van der Kraan dat hij bij thuiskomst volop aan de slag kan gaan met de promotie van deze hoogstaande productie. Zoals we van Danny ondertussen wel gewend zijn vonden de opnames plaats bij Manfred Recording o.l.v. Manfred Jongenelis. Samen met Carlo Rijsdijk is hij
verantwoordelijk voor deze zeer dansbare plaat waaraan ook de bedreven gipsy gitarist Zonzo Basily een bijdrage heeft geleverd.

Danny: ‘Ik weet dat het veel te lang heeft geduurd dat ik op singlegebied weer iets van mij heb laten horen. Gelukkig maak ik dat allemaal goed met deze gigantische knalplaat die over de belangrijkste dag in m’n leven gaat waar ik de mooiste vrouw tegenkwam. Als ik de voorspellingen van mensen uit het vak mag geloven kan dit nog wel eens een zomerhitje worden. Dat zou een prachtige opsteker voor zowel mij als mijn platenbaas Ton van Gils zijn. Ik ken Ton al een hele tijd en dankzij de bemiddeling
van Franz Joostink is er een samenwerkingsverband ontstaan. We hebben leuke plannen gemaakt en ik kan met zekerheid als zeggen dat dit niet bij deze één single blijft. Ik ga weer volop gasgeven…’ ‘Levenslang’ uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 17 april 2024 via de bekende streamingdiensten te beluisteren. De clip is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de social mediakanalen van Danny Poppinghaus.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%