Blog

George Porter – Rain

today19 april 2024 1

Achtergrond
share close

“Dus Rain is eigenlijk geschreven en opgenomen in december 1988 … tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Ik werkte samen met mijn goede vriend Graeme Hughes in Hart Street Studios in Edinburgh. Graeme werkte daar en de studio was gesloten vanwege de kerstvakantie. Rain is nu in zijn vierde incarnatie en ik heb besloten om het dit jaar uit te brengen. Regen klinkt vandaag net zo goed als de dag waarop het werd geschreven, en ik hoop dat jullie het allemaal leuk vinden. Rain werd geproduceerd door Stuart MacLeod, die ook gitaar en bas speelt. Het bevat ook originele Simple Minds, ex Propaganda & Endgames-drummer Brian McGee”. Rain is de vijfde solo-single van George Porter, de zanger van Simple Minded, Deacon Blues en Empires That Dance. George heeft gewerkt met huidige en ex-leden van Simple Minds: Gordie Goudy, Brian McGee, Derek Forbes en Mick MacNeil. Gebruik de sociale links om contact op te nemen met George voor mogelijkheden voor radio-interviews. George is er trots op dat hij onafhankelijke radiostations en mediaplatforms ondersteunt.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%