Blog

JOY WOELDERS – MIJN HART SLAAT BAM!

today19 april 2024 4

Achtergrond
share close

De in Groningen geboren maar in Hardenberg woonachtige zanger/entertainer Joy Woelders gaat helemaal uit zijn comfortzone met zijn nieuwe party knaller ‘Mijn Hart Slaat BAM!’. “Stil staan is geen optie” zegt Joy die helemaal in de wolken is met deze sound. Het nummer gaat over een man die terug denkt aan de mooiste vrouw die hij nog herinnert uit zijn schooltijd, waar zijn hart nog steeds van op hol slaat.

Met diverse hits als het authentieke “Dit Is De Man”, lijflied ‘Deze Panter’, het feestelijke ‘Bella Italia’ en natuurlijk de knaller ‘Huis Op De Wolken’ op zijn naam is Joy Woelders zich stevig aan het vestigen in het Nederlandse muzieklandschap. Met deze singles had Joy veel airplay op de landelijke radio. De verwachtingen van de nieuwe single ‘Mijn Hart Slaat BAM!’ zijn dan ook hooggespannen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%