Blog

MAIKEL VANHORRIK – Discotheek

today19 april 2024

Achtergrond
share close

Maikel van Horriks nieuwe eigen geschreven single Discotheek en geproduceerd door Stef Jonah is een vrolijke swingplaat geworden. Met zijn nieuwe single zal Maikel van Horrik menig tent op zijn kop gaan zetten. Zoals we van Maikel van Horrik gewend zijn, is het een nummer met een hoog feestgehalte. Zal deze single net zo’n hoge ogen gooien als zijn voorgangers? Wat ons betreft in ieder geval wel! We zullen sowieso nog veel van Maikel van Horrik gaan horen, want Maikel van Horrik geeft aan dat het schrijven en zingen van nieuwe nummer als het aan hem ligt nooit stopt. Zoals we van hem gewend zijn gaat dat helemaal goed komen.

BIOGRAFIE

Maikel van Horrik woonachtig in het Brabantse Eindhoven. Is al vanaf kleins af aan met muziek bezig. Vroeger op school in de klas bij schoolmusicals dat maakte Maikel niets uit. Hij heeft altijd zin om te zingen toen hij nog jong was op de plekken waar een microfoon te vinden is stond Maikel van Horrik meteen klaar om de leukste liedjes mee te zingen. Is het in een café, bij vrienden of verjaardagen… dat maakt Maikel van Horrik niet uit: hij doet dat met heel veel plezier. Zijn professionele muziekcarrière begint, als hij wat ouder wordt. Hij volgt dan al een aantal jaren zangles in de zangschool in Eindhoven. En in 2021 was het dan zover: zijn eerste echte optreden in het blue collar hotel in het Klokgebouw in Eindhoven. Daar bracht hij zijn allereerste eigen nummer ten gehore: Niemand op de wereld. Dit was een eigen geschreven nummer van Maikel van Horrik. Op het podium in cafés in feestzalen in tuinfeesten weet Maikel van Horrik een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%