Blog

Alice – Never met a man

today26 april 2024 4

Achtergrond
share close

Alice presenteert met “Never met a man” haar debuutsingle. Een single geschreven door Hilde VosĀ  gecomponeerd door Tim Hemme en opgenomen in Studio Het Atelier in Weiteveen. En met deze single weet Alice al vele muzikale harte te raken want in de eerste week zijn het alleen maar lovende woorden die over en tegen haar worden gezegd. Omrop Fryslan heeft de single in de playlijst staan en wij hopen dat velen zullen volgen. Vanaf vandaag op de download – de streaming portalsĀ  en te beluisteren op de (inter) nationale radiostations.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%