Blog

Rene Janssen – Die Kleine dingen im leben

today26 april 2024 2

Achtergrond
share close
De afgelopen jaren is de carrière van René Janssen in een stroomversnelling geraakt. Met zijn opvallende nieuwe Nummer Jolanda maakt de zanger uit Nieuwleusen wederom een grote sprong voorwaarts. Jolanda, laat goed horen welke richting René Janssen kiest. Avontuurlijk, vooruitstrevend, volks, maar absoluut niet plat.​hiervoor is hij samen gaan werken met Klaas Hilberink  die op verzoek van René een text voor René Janssen heeft gemaakt ,‘Dat hij niet de eerste de beste is, kan men zien veel texten die hij heeft gemaakt  voor José Wolters wie kent het nummer niet, Ik heb jou niet de hemel beloofd. Starend in het donker, Samen met elkaar en vele andere nummers. 
Zo schreef hij voor René Janssen het Nummer Jolanda
deze kwam uit op 5 mei 2017 ,Het is een nummer met een text die dicht bij René zelf ligt een stukje uit het leven van René zelf en zijn vrouw de naam zegt het al jolanda
Wij zijn ontzettend blij mee dat Klaas Hilberink dit gedaan heeft en hoop dat het een succes mag worden 
​​Liefhebbers van het betere Nederlandstalige lied kennen René janssen allang. De zanger uit Nieuwleusen is een echte ‘self made man’ waarbij het ondernemen in het bloed zit. Zoals elke rechtgeaarde ondernemer weet, is stilstand achteruitgang. Zodoende blijft René Janssen zichzelf ook muzikaal steeds ontwikkelen en daarmee bouwt hij gestaag aan een steeds groter wordend succes. met zijn vorige singel Ga maar met me mee  zette René Janssen de lijn door  die met het vorige nummer Waar ben je nu uit 2014 is ingezet. Niet zozeer muzikaal, maar juist op het gebied van het verkennen van de muzikale grenzen. Niet stilstaan, maar vooruit denken. “Ik wil laten zien dat ik een veelzijdig zanger ben”, zo zegt René daar zelf over.​Dat laat hij op Ga maar met me mee goed horen. Naast zijn eigen nummers zingt René Janssen  nummers van een keur aan artiesten je kunt hier bij denken  aan Jannes ,Frans duijts ,Will Tura ,Django wagner , Willem barth  , John West en vele vele andere ook duitstallige nummers zitten in zijn repetoire ..
​René Janssen heeft zich met zijn eigen stijl, warme stemgeluid en onderscheidende repertoire de afgelopen jaren behoorlijk in de kijker gespeeld. René Is in 2011 begonnen met zingen eerst met een nummer speciaal voor zijn vrouw jolanda Jij bent alles wat ik wil , deze werd al gauw opgevolgt door  een vlot nummer ,Jij bent de duivel in de nacht  deze kwam in 2012  uit een nummer wat gauw mee gezongen werd tijdens optredens. In 2013 Heeft René het geprobeerd in het duits en daar is een super nummer uit gekomen,Es ist nicht alles gold was glänzt. Het is een rustig nummer maar wordt door veel mensen als erg mooi bevonden. Dit nummer is dan ook bij de singel die even later uit op 3 Januarie 2014 kwam Waar ben je nu. in de loop van 2014 is er weer druk achter de schermen gewerkt en is er door samen werking met Roy Otters een nummer gemaakt na de wensen van René zo kwam op 23 Januarie het Nummer Ga Maar met me mee.

​Zo worden de Nummers en Clips al gedraait bij veel radio stations ook zijn de clips natuurlijk  te zien bij www.tvoranje.nl

Helaas nog niet op Youtube en Spotity.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%