Blog

Jackie-t – Brasslips

today2 mei 2024 5

Achtergrond
share close

Jackie-T begon haar muzikale opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, Nederland.

Haar optredens met diverse bands, DJ’s en haar tv-promoties met andere artiesten hebben Jackie-T tot een veelgevraagd trompettist in binnen- en buitenland gemaakt.

Na een geweldige 5-jarige ervaring met het theaterduo Mini & Maxi in het programma ‘Scherzo’ dat voor uitverkochte voorstellingen in binnen- en buitenland zorgde, was Jackie-T toe aan een nieuwe uitdaging.

Jackie-T verhuisde naar België en maakte met top Brasschaat producer Serge Ramaekers een nieuwe versie van het wereldberoemde nummer ‘Rotation’ van Herb Alpert. Dit nummer staat samen met andere op haar cd.

Jackie-T, klaar voor weer een nieuwe uitdaging, heeft nu met DJ/Producer DAIM (Damian van Es) het nummer ‘Red Oceans’ uitgebracht. Het nummer werd enorm goed ontvangen op Soundcloud, en heeft in twee weken tijd ruim 1 miljoen toneelstukken.

Een resulterend platencontract met Armada Music heeft de dromen van Jackie-T waargemaakt.

Armada Deep: “Red Oceans straalt surrealistische hoeveelheden feel-good vibes uit en moet een van de mooiste platen van dit tijdperk zijn. Deze snit, geproduceerd door DAIM in samenwerking met artiest Jackie-T, is hoe de zomer aanvoelt, compleet met een rustgevende afbraak en warme trompetklanken. ‘Red Oceans’ is absoluut een hoogtepunt van het seizoen.” Na Red Oceans heeft Jackie-T nu een nieuwe plaat ‘Brasslips’ uitgebracht bij platenlabel Dutch Favorite Music.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%