Blog

Erik van Klinken – Pappie Loop TochNiet Zo Snel

today4 mei 2024 6

Achtergrond
share close

Hedendaagse bewerking van klassieker!

Erik van Klinken, de Nederlandstalige zanger uit Emmen, presenteert met trots zijn nieuwe single, een hedendaagse bewerking van de klassieker ‘Pappie Loop Toch Niet zo Snel’. Samen met producer Frank Verkooyen bewerkte hij deze klassieker in de Boom Music Studio tot een hedendaagse meezinger van formaat. In 1971 scoorde Herman van Keeken een wereldhit in Nederland met ‘Pappie Loop Toch Niet Zo Snel’, die uitgroeide tot een evergreen. Nu, ruim 50 jaar later, heeft Erik van Klinken deze tophit in een 2024 jasje verpakt, welke Nederland ongetwijfeld massaal zal gaan meezingen.

Het gaat goed met de carrière van Erik van Klinken. Zijn laatste singles wisten stuk voor stuk de hitlijsten te behalen en stonden in de hogere regionen op de playlisten van de radio stations. Met ‘Pappie Loop Toch Niet Zo Snel’ zal Erik dan ook volgende stappen maken in zijn carrière.

‘Pappie Loop Toch Niet zo Snel’ is vanaf nu beschikbaar op alle streamingplatforms

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%