Blog

Greg Parrish – Leave Them Talking

today8 mei 2024

Achtergrond
share close

Greg Parrish heeft veel ervaring met het verbazen van het publiek met zijn geanimeerde en krachtige live optredens. Al meer dan 25 jaar vereert hij countrymuziek met liveshows.

Greg Parrish is opgegroeid in Rock Hill, South Carolina en heeft zijn hele leven genoten van zingen en optreden, van middelbare schoolkoor en bluegrass gospel contrabas tot akoestische gitaar en achtergrondzang in een gevarieerde band.

Parrish groeide voortdurend en paste zijn muziek aan, speelde in meerdere groepen en genoot veel succes als opkomende soloartiest. Recentelijk werd Greg door de Carolina Country Music Association uitgeroepen tot “Male Artist of the Year” en “Entertainer of the Year”. Greg en zijn band traden op tijdens de Carolina Country Music Awards-show in het House of Blues in North Myrtle Beach, SC en speelden ook voor een volle zaal op het CCMA pre-show party en after-party in de beroemde Bowery in Myrtle Beach.

Geïnspireerd door zijn creatieve invloeden, Chris Ledoux, Travis Tritt, Matchbox 20 en anderen, dropte de ervaren artiest in december 2021 zijn eerste single, ‘Make Her Miss Me Through This Radio’. Een briljante zanger en performer, Greg Parrish, volgde het succes van zijn eerste release met een opwindend nieuw nummer, “Sweet Ride”, dat in oktober 2022 werd uitgebracht op het Iron Gate Records-label. “Be That Fire”, een nieuw nummer dat in januari 2023 op Iron Gate Records (Nashville) verscheen. Er zijn nieuwe nummers aan de horizon!

Greg heeft onlangs geopend voor nationale acts als Shenandoah en Parmalee. Andere geweldige shows van de artiest zijn onder meer zijn optredens op het Carolina Country Music Festival in Myrtle Beach, South Carolina, in juni 2022. Greg en band gaan in het voorjaar van 2023 open voor Michael Ray, Chris Lane, The Davidson Brothers en Chase Matthew. zal ook optreden tijdens de SC Entertainment and Hall of Fame Induction Ceremony in juni. 2023 belooft een spannend jaar te worden met nieuwe locaties en festivals die aan het programma worden toegevoegd – blijf op de hoogte van deze ontwikkelingen!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%