Blog

John Garden – Een herboren man

today8 mei 2024 1

Achtergrond
share close

25 jaar geleden was het een piratenknijter. En die titel is die nooit meer kwijt geraakt. “Herboren man” van Joepie was een van de meest succesvolle singles in 1999 bij de piraten. En nog altijd is de vraag naar dit nummer enorm groot. Regelmatig te beluisteren op de radiozenders en er gaat geen optreden voorbij of Joepie wordt gevraagd om het nummer te zingen. Met alle plezier alleen werd het tijd voor een 2.4 versie oftewel “Herboren man” 25 jaar later. Die single is opgenomen in Studio Het Atelier in Weiteveen met Tim Hemme verantwoordelijk voor het nieuwe maar toch nog herkenbare sound en aan de tekst geschreven door T. de Haan is natuurlijk niets gewijzigd.
Vandaag 5 mei in zijn eigen “Us Mem” tijdens het 35 jarig artiesten jubileum ook de presentatie van “Herboren Man” 25 jaar later. 

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%