Blog

Kameron Mantell Dancehall In Del Rio

today8 mei 2024

Achtergrond
share close

Elisabeth Gray Ik hou van muziek maken, uitgaan, sporten en naar concerten gaan

ELISABETH GREY Nederlandse singer-songwriter en gitarist, ze vormde haar eerste band op 13-jarige leeftijd, waarbij ze zich liet inspireren door verschillende muzikanten en muziekgenres. Het is lastig om bij Elisabeth een specifieke stijl te categoriseren. Hij creëert wat hij mooi vindt, vaak een mix van inspiraties uit de jaren 70/80 gecombineerd met hedendaagse klanken.
Ze schrijft en componeert muziek met de wijsheid en lichtheid die alleen met de tijd en tientallen jaren ervaring ontstaat. Elisabeth wil een hele generatie vertegenwoordigen die niet opgeeft. In al zijn volwassenheid slaagt de kunstenaar er nog steeds in vreugde en verwondering voor het leven uit te drukken.
De singer-songwriter heeft haar artistieke carrière op een unieke manier opgebouwd, waarbij ze samenwerkte met enkele van de beste Nederlandse muzikanten en twee generaties succesvol samenbracht. Het werk van de kunstenaar is zeer herkenbaar en optimistisch en behandelt thema’s die alle generaties gemeen hebben. De inhoud van de teksten wordt samengevat in essentiële, maar tegelijkertijd zeer expressieve concepten.
Beschikbaar vanaf 26 januari 2024, op alle digitale platforms en in radiorotatie, de nieuwe single “Don’t Stop The Dancing”, die anticipeert op de release van de EP “I Am! Heb je lief?”.

MIAB: Hallo, hoe is het idee voor de cover ontstaan?
Elisabeth: Het idee voor de cover kwam uit de geschiedenis van de EP. Soms voelen we zoveel pijn na het verbreken van een relatie en als we in de spiegel kijken, weten we niet meer wie we zijn.

MIAB: Denk je dat jouw muziek zou passen bij Italiaanse teksten?
Elisabeth: Alle teksten zijn universeel. Iedereen kan het ervaren, alle soorten mensen, ongeacht wie je bent en waar je vandaan komt.

MIAB: Wie is Elisabeth Gray in haar vrije tijd?
Elisabeth: Elisabeth Gray houdt van muziek maken, uitgaan, sporten en naar concerten gaan.

MIAB: Synth en gesamplede geluiden of een authentieker en natuurlijker geluid?
Elisabeth: Ik vind beide leuk. Als de compositie van het nummer goed is, moet het geluid mij verrassen. Het hangt ervan af wat voor soort liedje het is.

MIAB: Wat vind jij van de Nederlandse muziekscene?
Elisabeth: Nederlandse muzikanten zijn ook erg goed. Ik hou van veel Nederlandse liedjes. Ik schrijf het liefst in het Engels, om meer mogelijkheden te hebben dan alleen te zijn met mijn muziek in mijn land

MIAB: Waar kunnen we je online vinden?
Elisabeth: Je kunt mij vinden op mijn sociale accounts
Facebook-link:
https://www.facebook.com/elisabethgreyofficial/
Instagram-link:
https://www.instagram.com/elisabethgreyofficial/
Youtube-link:
https://youtube.com/@elisabethgreyofficial3569?si=j8OKMVXsGhxA0Agd
Spotify-link:
https://open.spotify.com/artist/2e4gb8YZtQwV3LECCcxHAN?si=G9uPrFwMQ3KBKNhS-vpIDQ
Website:
elisabethgrey.com

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%