Blog

Rob Zorn laat remix maken van zijn zomerhit ‘BLOEDJE BLOEDJE HEET’

today8 mei 2024 1

Achtergrond
share close

In 2021 had Rob Zorn een supervette zomerhit met de single ‘BLOEDJE BLOEDJE HEET’. De door Pascal de Vormer geschreven en door Manfred Jongenelis geproduceerde plaat luidde tevens het einde in van de ongekend zware Corona periode.

Ondanks een zeer matige zomer werd het liedje breed opgepikt door de landelijke zenders en bereikte zelfs een 2de plaats in de Zomer top 10 van RADIONL. Op Spotify zal ‘BLOEDJE BLOEDJE HEET’ deze zomer zelfs de magische grens van de 3.000.000 streams gaan bereiken!

Speciaal voor zijn trouwe fans en volgers heeft Rob daarom besloten om een remix te laten maken van deze superhete zomerplaat. Hij ging daarvoor een samenwerking aan met de bekende hardstyle DJ Worst Kaas Scenario uit Nijmegen. ‘Ha ha, wat een vette remix is dit geworden zeg! Hopelijk gaat iedereen weer helemaal los in alle kroegen, terrassen, kermissen, stranden of gewoon lekker thuis op het balkon’, vertelt de altijd vrolijke Zorn.

De supergrappige singlehoes, is weer gemaakt door Marwin Saris. Als je goed kijkt zijn alle karakters die bezongen worden in het liedje daarop te bewonderen.

Tot slot wil ik met name mijn sponsor www.piscinarobots.nl bedanken, want zonder hun bijdrage waren de releases van de afgelopen jaren en deze remix niet mogelijk geweest!. De release, plug en promotie worden uiteraard weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van het label UltimateDisk’, aldus Rob.

Tot slot wil Rob opnieuw benadrukken dat het deze zomer echt ‘BLOEDJE BLOEDJE HEET’ gaat worden en hoopt dat iedereen allert blijft op honden die opgesloten zitten in te hete auto’s.

Website:                www.robzorn.nl 

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%