Blog

Flora Fiora – Stars

today10 mei 2024 2

Achtergrond
share close

Over Flora
Flora Fiora is een getalenteerde jonge singer/songwriter en performer uit Gloucestershire, Verenigd Koninkrijk. Flora’s muziek neigt naar het popgenre, maar heeft een duidelijke ondertoon van blues. Ze laat zich inspireren door artiesten als Taylor Swift, Adele, Amy Winehouse en Billie Eilish. Flora houdt niet alleen van schrijven,
maar ze heeft ook altijd graag op het podium gestaan. Deze liefde begon toen ze nog heel jong was en toneelstukken begon te spelen. Dit ontwikkelde zich tot veel muziektheater. Hier ontdekte ze haar liefde voor zingen voor mensen en besefte ze dat ze dit met haar eigen muziek kon doen.
Flora treedt al meer dan een jaar live op voor een publiek van 50-100+ mensen. Hierdoor heeft ze haar eigen stijl van optreden kunnen vinden en een kleine maar loyale aanhang kunnen opbouwen. Flora’s stijl van optreden neigt naar een zeer open en intieme betrokkenheid bij haar publiek via haar zeer actuele en persoonlijke liedjes. Een van haar favoriete onderdelen van live optreden is het live publiek, en de interactie met hen gedurende de hele show.
In de afgelopen twee jaar heeft Flora meer dan een album aan muziek geschreven. Zoals veel jonge artiesten wendde ze zich tot muziek tijdens de COVID-19-lockdowns. Deze keer kon ze haar schrijfstijl en techniek ontwikkelen. Sinds Flora’s eerste release in september 2022 heeft ze elke drie maanden nummers uitgebracht. Haar muziek heeft zich niet alleen ontwikkeld en gegroeid, maar ook haar publiek. Ze heeft onlangs een totaal van 350.000 wereldwijde streams overtroffen.

Formaat: single, beschikbaar op alle populaire wereldwijde streaming- en downloadplatforms. “Stars” heeft een vrolijk en luchtig gevoel dat het geluk en de vrijheid weergeeft van het vinden van de perfecte persoon voor jou. In dit nummer schetst Flora een verhaal van twee mensen die van elkaar hielden – en elkaar verloren –, maar nog steeds geloven dat het de bedoeling is dat ze elkaar weer zullen vinden. Dit is Flora’s achtste release.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%