Blog

Snakeskin Shoe Review – Little Symphonies For The Kids

today10 mei 2024 2

Achtergrond
share close

Snakeskin Shoe Review is een van Schotlands meest eigenzinnige en originele indiepop/rockbands en werkt momenteel aan hun derde album, ook wel “Little Symphonies” genoemd. Leadsongwriter en zanger James Kerr heeft een encyclopedische kennis van popmuziek en is altijd bereid een praatje te maken.

Dit is een vrolijke en opbeurende powerpop/rock-stomper met een vleugje duisternis, opgebouwd rond een volkslied dat de vrijheid benut die geweldige popmuziek je kan bieden. Little Symphonies For The Kids is wat Phil Spector zijn muur van geluidsproducties noemde, en alles zou mooi en opwindend zijn totdat hij beroemde zangers zou dwingen sessies onder schot af te maken, zoals vermeld in de teksten.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%