Blog

Trevor Gear – Discombobulated

today10 mei 2024

Achtergrond
share close

Ik heb in bands, trio’s en duo’s gespeeld sinds ik voor het eerst een gitaar pakte (op 8-jarige leeftijd) en op een piano plonsde (op 3-jarige leeftijd), en ik heb genoten van alles aan dit prachtige construct dat we muziek noemen. Ik schrijf en neem mijn liedjes thuis op en ik heb af en toe genoten van het plezier om af en toe een nummer van mij op de lokale radio te horen. Onlangs was ik opgetogen toen ik hoorde dat mijn muziek te horen zal zijn op Radio Downtown, een in Canada gevestigd radiostation, als onderdeel van de wekelijkse promotie van Indie Artists. Het station zendt uit naar luisteraars over de hele wereld, dus ik heb goede hoop dat mijn singer/songwriter-profiel zal worden vergroot als resultaat van mijn verbinding met dit uitstekende, artiestondersteunende radiostation.

Zoals de meeste songwriters geloof ik hartstochtelijk in mijn muziek en ik zou graag willen dat deze veel bekender wordt. En als het mensen daarbij plezier en inspiratie geeft, des te beter. Ik hou vooral van het feit dat het componeren van een lied feitelijk inhoudt dat je iets uit het niets creƫert, metaforisch zoals bij een bevalling, en ook dat een goed nummer in sommige opzichten onsterfelijk kan worden.

“Als muziek het voedsel van de liefde is, speel dan verder” William Shakespeare

https://www.facebook.com/greatrovermusic

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%