Blog

De Roze Pierro’s maken hun eerste feesthit!

today17 mei 2024 1

Achtergrond
share close

De Roze Pierro’s bestaan uit de twee muziekvrienden Teun Plasman en Stan de Wit uit Den Hout (Noord Brabant). Deze vrolijke levensgenieters houden wel van een feestje en vonden elkaar op het biljart van de plaatselijke voetbal kan ne, waar ze samen voor het eerste een liedje zongen jdens een gezellige derde hel . Daar ontstond het idee om samen een liedje te gaan maken en werd het duo De Roze Pierro’s verzonnen. Ze namen contact op met mul-genre producer Andre Kooiman die samen met het tweetal een plan maakte voor hun eerste nummer.

Het tweetal was zeer gecharmeerd van het oude piraten nummer Lydia van Ben Lansink. Samen met de muziek professional uit Raamsdonksveer doken ze de studio in van AKMP met als resultaat een heerlijke feestversie van deze oude klassieker. Gezelligheid, feest, en een heerlijke accordeon solo zijn de sleutel woorden van deze meezinger waarmee De Roze Pierro’s hun debuut maken in de Nederlandstalige feest scene!

De single “Lydia” is vanaf medio Mei 2024 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook zal dan hun eerste videoclip te zien zijn op het Youtube kanaal van AKMP en op de verschillende clip zender.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%