Blog

Gio Swikker – Alles

today17 mei 2024

Achtergrond
share close

Met de nieuwe catchy single ‘Alles’ is Gio Swikker klaar voor de zomer. Gio verwierf vooral bekendheid als het jongste talent uit de SBS reality serie ‘Ik Geloof In Mij’. Zijn single ‘Laat Je Gaan’ uit 2020 ging viral op TikTok en groeide uit tot een grote hit. Gio acteerde in de film ‘New Kids’ en de drama serie ‘Odds’, en daarmee had Gio zijn eerste rollen als acteur te pakken.

De nieuwe single ‘Alles’ werd speciaal voor Gio gecomponeerd door Olav Hesselmans, die al vele hits op zijn naam heeft staan. Met zomerse latin invloeden is ‘Alles’ op het lijf geschreven voor Gio. De productie lag in handen van Sonic Solutions. Hiermee bewijst Gio wederom een van de meestbelovende artiesten van Nederland te zijn en heeft hij een single in handen met heuse hitpotentie. Een bijpassende videoclip is beschikbaar op de bekende clipkanalen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%