Blog

Sébastiaan – Jij

today17 mei 2024 2

Achtergrond
share close

Sébastiaan laat met z’n nieuwe dance-achtige voorjaarssingle ‘Jij’ horen dat hij op muzikaal gebied van alle markten thuis is. Keer op keer weet hij z’n fans te verbazen met producties die niet standaard zijn vanwege bijzondere invloeden, maar toch iedere keer in de smaak vallen. Sébastiaan heeft de gave om binnen no time spraakmakende thema’s te bedenken en zet deze dan ook in sneltreinvaart op papier. Deze keer gaat het over de liefde tussen twee personen die een gouden combi blijken te zijn. Zoals langzamerhand vanzelfsprekend vonden de opnames plaats bij The Boom! Music Studio onder toeziend oog van producer Frank Verkooyen.

Sébastiaan: ‘Ik kwam die plaat tegen en kreeg meteen inspiratie om hier iets leuks van te maken. Net zoals altijd maak ik dan eerst zelf een opzet die ik vervolgens deel met Frank. Hij reageerde meteen heel enthousiast met de woorden “wauw, dit is wel even iets anders dan dat ik in de mix maak van het volkse- en levensliedgenre. Toch ben ik niet voor één gat te vangen en heb voldoende geestdrift om hier een bijzondere plaat van te maken.” Frank heeft z’n woorden omgezet in daden en over het eindresultaat ben ik zeer tevreden. Het is, naast een perfecte radioplaat, een gigantische meezinger voor op de bühne.’ ‘Jij’, uitgebracht door TeamHolland Music, is vanaf 15 mei 2024 via streamingsdiensten te beluisteren. De clip, die Sébastiaan samen met z’n zoon Owen heeft geproduceerd, is te bewonderen op Youtube.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%