Blog

Stevan Bloema komt met nieuwe single “Alleen Met Jou” na het succes van “Je Laat Mij Lachen”

today17 mei 2024 4

Achtergrond
share close

Na het overweldigende succes van zijn vorige single “Je Laat Mij Lachen”, die niet alleen de radiostations veroverde maar ook ruim een maand lang in Liever Hollands op Spotify stond, staat Stevan Bloema klaar om opnieuw de playlisten te bestormen. Op 15 mei brengt hij zijn nieuwste knaller uit, getiteld “Alleen Met Jou”.

De nieuwe single, wederom geproduceerd door niemand minder dan Robert Dorn, belooft een perfecte mix te zijn van energie, emotie en de kenmerkende sound van Stevan Bloema. Over de samenwerking met Dorn zegt Stevan: “Dit is de samenwerking waar ik naar heb gezocht. Robert heeft een sound om mij heen gecreëerd waar ik zelf heel blij om ben, en volgens mij mijn fans ook. Waar vele artiesten kiezen voor een cover ben ik eigenwijs en kies ik voor een eigen liedje. Volgens mij waarderen de radiostations dat ook, want mijn vorige single staat nog steeds op vele playlisten. Ik hoop natuurlijk dat mijn nieuwe single ‘Alleen Met Jou’ ook weer overal gedraaid gaat worden.”

Met zijn kenmerkende stem en meeslepende melodieën belooft “Alleen Met Jou” een onvergetelijke luisterervaring te worden voor zowel trouwe fans als nieuwe luisteraars.

Vanaf 15 mei zal “Alleen Met Jou” van Stevan Bloema overal beschikbaar zijn, klaar om de harten van muziekliefhebbers te veroveren. Mis het niet!

Voor meer informatie of boekingen, stuur een mail naar: info@stevanbloema.nl

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%