Blog

Tobias – Als de zon schijnt

today17 mei 2024 6

Achtergrond
share close

Tobias zingt graag over de positieve dingen van het leven. Tijdens de winter en koude donkere dagen verlangt Tobias extra graag naar de zon en de warme dagen, wie niet… 😉 In het nummer ‘Als de zon schijnt’ neemt Tobias je mee naar de heerlijke zonnige periode van de zomer. Het verlangen naar de zon en dat de wereld er veel mooier uitziet als de zon schijnt.
De nieuwe single ‘Als de zon schijnt’ is een vrolijk nummer die iedereen weer de positieve en zonnige kant van het leven doet inzien. Laat de zomer maar komen

BIOGRAF IE

Het zingen begon bij de Groningse Tobias al vroeg in zijn leven en heeft hij mogen samenwerken met o.a. Corry Konings en Emile Hartkamp. Zo heeft hij in 2001 ‘Nacht van de liefde’ en ‘Vaarwel mijn liefste’ uitgebracht. Emile Hartkamp schreef later
in zijn carrière voor Tobias het nummer ‘14 dagen Rio’. Ook het nummer ‘Kom uit de kast mijn vriend’ heeft Tobias uitgebracht speciaal voor jongens en meiden die nog ‘in de kast’ zitten, wat veel sympathie heeft gekregen uit diverse (muzikale) hoeken. Tobias heeft in diverse hitlijsten gestaan van zowel lokale als regionale radiozenders. De laatste single ‘Kom jij bij mij’ bracht Tobias uit in 2022 in samenwerking met Roy Ottens.

Na een korte radiostilte wilde Tobias weer meer… Meer muziek, meer zingen, meer optreden en meer mensen blij maken met zijn
muziek. Hij kwam met songwriter/producer Michel Wijninga van Flexrecords in contact, waarna een mooie samenwerking tot stand is gekomen. Deze samenwerking staat garant voor een frisse nieuwe sound voor Tobias. Tijdens zijn vele optredens die hij geeft door het hele land, weet Tobias er altijd weer een prachtig feest van te maken. Tobias is een rasechte artiest met het muzikale hart op de juiste plek. Hij zingt graag over de positieve dingen in het leven, maar ook de minder leuke en persoonlijke gebeurtenissen slaat hij zeker niet over. De komende tijd komt er regelmatig nieuwe muziek uit van Tobias, zodat heel Nederland kennis kan maken met de nieuwe Tobias! Hou hiervoor alle socials in de gaten!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%