Blog

Arjan laat het feest losbarsten metpiratenknaller ‘Moet ik nou lachen?’

today24 mei 2024 2

Achtergrond
share close

Ondanks dat Arjan Venemann het momenteel ontzettend druk heeft met het produceren van liedjes voor veel Nederlandstalige artiesten heeft hij voor zichzelf ook nog ‘even’ tijd vrijgemaakt voor het produceren van zijn nieuwe single ‘Moet ik nou lachen.’ Volgens Arjan werd dat de hoogste tijd omdat de voorganger ‘Je mag nooit vergeten’ ruim een jaar geleden in première ging. Voor ‘Moet ik nou lachen?’ heeft Arjan werkelijk alles uit de kast getrokken om er een dikke knaller van te maken!

Arjan weet zeker dat de liefhebbers van piratenmuziek hier heel blij van worden en dat was exact zijn insteek. Het idee om juist deze cover van een nieuw jasje te voorzien is afkomstig van mijn schoonfamilie. Vanaf mijn jeugd ben ik al positief besmet met dit genre. Dat is ook de reden dat ik een tweetal piratenmedleys heb uitgebracht. Die worden in het land zeer veel aangevraagd tijdens de optredens. Als ik dan zie dat de jonge jeugd hélemaal uit hun dak gaan van deze liedjes, dan stijgt bij mij de adrenaline
wel hoor!

De single ‘Moet ik nou lachen’ verschijnt op het AV Music label en is verkrijgbaar vanaf 22 mei. De clip, opgenomen door Sander Drooglever is te bewonderen op Youtube en de socials van Arjan. De beelden zijn geschoten in Tenerife tijdens de muziekreis van Harten 10 waarbij Arjan ook aanwezig was.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%