Blog

Benno van Vugt maakt feestelijke ode aan Rob de Nijs!

today24 mei 2024 1

Achtergrond
share close

Een heerlijke medley van enorme hits van muziek icoon Rob de Nijs, maar dan op de Benno van Vugt manier, met een lekker hoog feestgehalte! De Tilburgse ar est Benno van Vugt hee de afgelopen jaren al ontze end veel succesvolle singles uitgebracht en bijna alles al wel meegemaakt! Van landelijke TV en radio (RTL, Max, 538, e.v.a.) tot optredens op de grootste evenementen als Paaspop, de Zwarte Cross (e.v.a), een eigen boek, een eigen radiosta on, een Gouden Spo fy Award. Er is maar weinig wat de goedlachse feestneus nog kan verrassen!

Toch denkt de (inmiddels) 60’er nog lang niet aan stoppen! “Zolang ik het nog leuk vind knal ik gewoon door!” zegt Benno vrolijk. Hij gaf zijn vaste producer Andre Kooiman de opdracht om een heerlijke medley te maken van de grootste hits van Rob de Nijs, maar dan wel op zijn Benno’s; met veel toeters en bellen en gezelligheid. Samen zochten ze de best geschikte nummers voor deze medley uit die samengevoegd zijn door de veelzijdige muziek professional in een heerlijke meezinger! Het dak gaat er zeker af met deze hits bij de vele feestjes waar Benno te zien en te horen is!

De single heet “Ode aan Rob de Nijs” en is vanaf Mei 2024 verkrijgbaar via de download en streaming portals op het label van AKMP. De singel wordt gepromoot bij de radiozenders in Nederland en België door PLUGplugging en ook zal er een compila e videoclip van Benno van Vugt te zien zijn via Youtube.
Met deze geweldige feestmedley laat Benno van Vugt horen dat hij nog lang niet uitgetest is en een lekkere knaller toevoegt aan zijn enorme uitgebreide discografie!

Bron: AKMP/ www.bennovanvugt.nl

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%