Blog

Braidwood – Call You At Midnight

today24 mei 2024 1

Achtergrond
share close

Nieuwe single release van Braidwood’s tweede album, Braidwood’s Second Cacophony Braidwood, gevestigd in de regio Greater Vancouver in het prachtige British Columbia, schrijft over het algemeen liedjes in het klassieke pop-rock idioom. Maar met deze nieuwe single grijpt Braidwood terug naar de zogenaamde ‘novelty’-nummers uit de jaren zestig in een vergelijkbare ironische, vervlogen stijl, zoals ‘Winchester Cathedral’, ‘Lady Godiva’ en ‘Loving You Has Made Ik bananen”.

Het waren nooit ‘serieuze’ liedjes, en het was ook niet de bedoeling dat ze als zodanig werden opgevat, maar ze waren altijd leuk. *Opmerking: er is een opzettelijke, overdreven lo-fi-kwaliteit in de eerste 25 seconden van het deuntje. Pas uw set niet aan. “In het jaar van de 50e verjaardag van de release van het ‘White Album’ van The Beatles komt Braidwood’s Second Cacophony.
Het is duidelijk dat Braidwood niet The Beatles is, maar de diversiteit van Braidwoods tweede album heeft een soortgelijk effect, en de invloed van de Beatles is overal aanwezig.”
—Tom Harrison | De provincie, Vancouver, BC, 23 november 2018
Alle nummers geschreven, opgenomen en geproduceerd door Brent Braidwood
Alle nummers SOCAN
Contact: www.braidwoodsongs.com.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%