Blog

ERIC GHELEN – WE HEBBEN MAAR EEN LEVEN

today24 mei 2024 6

Achtergrond
share close

Het is Eric Ghelen wederom gelukt om een oud nummer nieuw leven te laten blazen door producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Eric zoekt altijd naar liedjes die een mate van herkenbaarheid hebben, maar waarvan men de tekst van de originele versie niet zomaar mee kan zingen. Deze keer kreeg Frank de opdracht om ‘Peaches On A Tree’ van Nick Mackenzie om te vormen tot een dansbaar nummer waarbij accordeon- en gitaargeluiden niet mochten ontbreken. De Nederlandtalige tekstbewerking is verricht door Wim Roeffen. Hij kreeg van Eric alleen de titel van het nummer door en dat was ‘We hebben maar een leven’.

Eric: ‘Ik probeer iedere keer iets anders te verzinnen door het pakken van liedjes met een andere insteek en invalshoek. Het moet wel een bepaalde waarde voor me hebben en er moeten er geen 13 van in een dozijn zitten. Dat gaat me telkens nog goed af. Het is niet de eerste keer dat Wim iets voor me schreef. Hij voelt mij perfect aan en wist mij ook deze keer te verbazen. De boodschap die in ‘We hebben maar 1 leven’ wordt meegegeven is dat je alles uit het leven moet halen. Voor je het weet is het te laat.’

De single ‘We hebben maar een leven’ is vanaf 22 mei 2024 te streamen bij de bekende portals. De beelden van de clip zijn geschoten door Keno Media. Deze is te bewonderen op het YouTubekanaal van TeamHolland Music en de socials van Eric.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%